Over ons

Bouwbedrijf C.L. Hof bv is al meer dan 100 jaar een betrouwbaar adres. Ooit begonnen als dorpstimmerman en uitgegroeid tot “de woningbouwer uit West-Friesland”.

In 25 jaar ruim 2000 woningen gerealiseerd.

De laatste 25 jaar heeft C.L. Hof bv naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers ruim 2000 vrijstaande woningen en bungalows gebouwd. Alle woningen zijn gebouwd op traditionele wijze, met ervaren vakmanschap. Vakkennis die wij ook graag inzetten om uw droomhuis te verwezenlijken.

Alweer 20 jaar zijn we gevestigd in ons bedrijfspand in het West-Friese Grootebroek. Van daaruit werken we door heel Noord-Holland en Flevoland. De afgelopen jaren hebben we vele mooie woningen gebouwd in (voornamelijk) Almere en Lelystad.

Een droom die werkelijkheid wordt.

Een eigen droomhuis is een verlengstuk van jezelf en daarom heel belangrijk. Of het nou om een modern huis, een traditioneel huis of een combinatie van beide is, de wensen zijn heel uiteenlopend en persoonlijk. Het is onze passie om u te helpen de droom te realiseren met het bouwen van uw eigen huis.

Om alvast inspiratie op te doen, algemene informatie te vinden en prachtige voorbeelden te bekijken kunt u hiernaast een brochure aanvragen. De eerste stap als u bezig bent met het bouwen van uw eigen huis.

“U wenst, wij bouwen”

Waarom kiest u voor C.L. Hof?

  • Constant hoge kwaliteit!
  • Zeer scherpe prijzen!
  • Ruim 100 jaar ervaring!
  • Persoonlijke service!